in eltest toppbild

Låt oss testa din el-anläggning!

Det finns flera anledningar att göra ett IN Eltest på ditt hus. Ju äldre huset är desto högre är risken för dolda fel eller att något händer med anläggningen. Ett allvarligt fel kan i värsta fall ge upphov till livshotande situationer.
Har du ett äldre hus, 40 år eller mer, kan det finnas goda skäl att göra en kontroll på huset. Innan dagens standardisering började gälla kunde olika installatörer använda olika färgscheman och varianter på koppling. Dessutom finns det en risk att huset är dimensionerat för en betydligt lägre elkonsumtion än vad som är standard i dag.

Men även nyare hus kan ha fel och brister som uppstått med tiden. Genom att låta utföra ett IN Eltest kan du få ett tryggare och säkrare boende och du får också en bostad som blir lättare att sälja när den dagen väl kommer.
Installatören som genomför besiktningen kontrollerar elcentral, säkringar, uttag, strömbrytare, dosor och kablar och det utförliga protokollet ger en god fingervisning om anläggningen har god säkerhet eller om det finns fel som behöver rättas till.

IN Eltest har skapats av branschorganisationen Installatörsföretagen (IN) och får endast utföras av elinstallatörer som är anslutna till IN.
Vi på El-ljus Uppsala utför IN Eltest för endast 3 800 kr inkl. moms. Ett lågt pris för att säkra dig själv och dina närmaste, tycker vi! Finns det brister så lämnar vi förstås också förslag och offert på eventuella lämpliga åtgärder.

Läs mer om IN Eltest på Installatörsföretagens hemsida.

IN_Etest_logga

Medarbetare

mikaela_ededahl
Mikaela Ededahl

Ekonomi

mikaela@el-ljus.se 0709-41 80 35
niklas_karlsson
Niklas Karlsson

Arbetsledare

niklas.k@el-ljus.se 0709-41 80 33
david_gustafsson
David Gustafsson

Arbetsledare

david@el-ljus.se 0709-41 80 31
asa_johansson
Åsa Johansson

Arbetsledare

asa@el-ljus.se 0706-41 81 40
joachim_ededal
Joachim Ededahl

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 30
ludvig_krohn
Ludvig Krohn

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 34
nathalie_waxin
Nathalié Waxin

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 36