elinstallation-toppbild

Elinstallation Uppsala – säkert och prisvärt

El är ingen lek. Hör av dig direkt för hjälp av behöriga elektriker. Vi hjälper dig med alla typer av säkra elinstallationer i Uppsala med omnejd.

Inget arbete är för stort eller för litet för våra fackmän: Vi fixar nya eluttag, belysning, installation av ugn & spishäll, modernisering av elcentral och installation av smarta hem samt laddbox till elbilen. Vi levererar gärna helhetslösningar för el vid renovering eller nybyggnation av hyreshus och villor – och guidar dig tryggt genom ditt projekt.

BOKA IDAG: Vi utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner. Alla våra installatörer har lång erfarenhet samt är godkända av Installatörsföretagen, vilket säkrar att aktuella regler och föreskrifter följs.

Våra tjänster inom elinstallation

Som din lokala elektriker är vi redo för alla typer av elinstallationer – professionellt utförda i Uppsala och till överenskommet pris. Vi gör allt från att sätta upp armatur till att få igång spabadet och självklart få laddboxen på plats för smidig hemmaladdning. Detta är bara några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Felsökning
Vi hittar inte bara felet, vi löser det!

Belysning
Rätt ljus och kanske dimmer på rätt plats.

Elcentral
Modern elcentral med jordfelsbrytare ordnar vi.

Installation av ugn och spishäll
Nytt kök? Vi fixar installationerna.

Laddbox
Ladda äntligen lbilen hemma.

Smarta hem
Kontroll av VVS-systemet via mobilen? Centralstyrd belysning anpassad efter situation eller aktiviteter? Smarta musikspelare i hela huset? Trygg och säker larmanläggning? Du bestämmer, vi installerar.

Vikten av auktoriserade elinstallationer

På El-Ljus sätter vi alltid elsäkerheten främst. Vi kan inte nog avråda från att chansa med din el. Obehöriga elinstallationer kan leda till allvarliga skador på person och på din egendom. Elbrand och att din elanläggning kan bli strömförande är risker att ta på allvar. Istället finns vi, där vi som auktoriserade installatörer är avgörande för såväl personlig säkerhet som för tryggheten i ditt hem och din fastighet. Att dina elinstallationer är auktoriserade är dessutom ett absolut krav från ditt försäkringsbolag.

Elinstallationer du inte får utföra själv

Som lekman finns det elinstallationer som du inte får göra på egen hand. Det är till och med straffbart att göra elarbeten du inte har behörighet för. Men även för tillåtna elarbeten krävs självinsikt: Du är alltid personligen ansvarig för de elinstallationer du utför på egen hand. Känner du dig det minsta tveksam eller osäker, kontakta oss så hjälper vi dig eller ger dig rådgivning.

Elinstallationer du absolut inte får göra själv:

  • Inga fasta installationer.
  • Inte byta ett ojordat vägguttag mot ett jordat (gäller även stickpropp).
  • Inte installera fast utomhusbelysning.
  • Inte installera golvvärme eller värmekabel.
  • Inte gräva ner kabel under markytan.


Ring oss istället för en osäker och otillåten ”gör det själv” så får vi jobbet gjort – på ett säkert sätt. Vi ser alltid till att din el fungerar och erbjuder kvalificerad hjälp med elinstallationer som inte kan eller själv inte får utföra.

Medarbetare

mikaela_ededahl
Mikaela Ededahl

Ekonomi

mikaela@el-ljus.se 0709-41 80 35
niklas_karlsson
Niklas Karlsson

Arbetsledare

niklas.k@el-ljus.se 0709-41 80 33
david_gustafsson
David Gustafsson

Arbetsledare

david@el-ljus.se 0709-41 80 31
asa_johansson
Åsa Johansson

Arbetsledare

asa@el-ljus.se 0706-41 81 40
joachim_ededal
Joachim Ededahl

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 30
ludvig_krohn
Ludvig Krohn

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 34
nathalie_waxin
Nathalié Waxin

Installatör

info@el-ljus.se 0709-41 80 36